lefroybrooks. Prachtig nostalgisch sanitair van een wereldmerk
0

Nostalgisch sanitairNostalgisch sanitair. Modellen van toen en techniek van nu. Dat is waar het Engelse Lefroy Brooks al vele jaren sterk in is.

 

Prachtige vrijstaande badkranen, thermostatische douche combinaties en ouderwetse toiletten met hoog hangend reservoir zijn slechts enkele voorbeelden van een uitgebreide collectie prachtig sanitair.

 

Complete lijnen met Frans of Engels sanitair uit het begin van de vorige eeuw als voorbeeld, voor toilet, badkamer en keuken.

 

Prachtige combinaties van elegante modellen en materialen van hoogwaardige kwaliteit voor jarenlang genot in het gebruik. Schitterend verchroomd of echt ouderwets silver nickel, antique gold of eigentijds mat satin nickel. Altijd een uitstraling die past bij uw wensen.

 

Wij importeren deze mooie artikelen van dit Engelse wereldmerk rechtstreeks. Dit betekent scherpe prijzen en een minimale levertijd.

 

Voor de volledige collectie Lefroy Brooks: www.lefroybrooks.co.ukNaar collectie/ actuele voorraad
grote-foto.jpg

badkraan-klein.jpg

KranenBadkranen, met of zonder handdouche, douchecombinaties met of zonder thermostatische kranen, wastafelkranen en keukenkranen. Lefroy Brooks bied het allemaal en in diverse uiterlijk verschillende series.

wastafel.jpg

WastafelsMooie afgeronde wastafels naar Frans model. Op een sokkel of extra breed op 2 ronde poten.
Maar ook Engels wastafels met afgeschuine hoeken in diverse maten zijn ruim vertegenwoordigd in de collecties van Lefroy Brooks.

reservoir-klein.jpg

ToilettenHoe nostalgisch wil u het hebben? Zo'n prachtig sfeervol toilet waarvan het reservoir hoog aan de muur hangt op 2 sierlijke beugels. Een ketting met porceleinen handgreep om door te spoelen...
Liever toch laag? Ook geen probleem, Lefroy Brooks bied voor ieder wat wils. Zowel naar Frans als naar Engels model. 

accessoires.jpg

AccessoiresNatuurlijk heeft een badkamer, toilet of keuken meer nodig dan alleen kranen. U wilt ook dat de benodigde accessoires compleet in stijl en vol uitstraling zijn.
Van zeepbakje tot toiletborstel, van badaccesoires tot handdoekrail en veel meer. De mogelijkheden zijn enorm.

Bouwantiek is de groothandel van ‘t Achterhuis Historische Bouwmaterialen BV te Udenhout (NBr.).
Ook geïnteresseerd in andere bouwmaterialen? Kijk op www.achterhuis.nl voor een zeer ruime en complete collectie
vloeren, stenen, sanitair, poorten, tuinornamenten, hekwerk en nog veel meer geselcteerde oude bouwmaterialen.